Top
 

Servicii

Dezinfectarea în profunzime a podelelor

Garantăm rezultate excepționale și eficiență maximă cu cea mai nouă mașină profesională pentru dezinfectarea podelelor: BMg Sanitizer! Sistemul de atomizare dezinfectează uniform toată suprafața, spre deosebire de cel cu pulverizare care poate lăsa spații expuse între picăturile de soluție. Combate riscul răspândirii virușilor!

Întreținerea de centre comerciale

Asigurăm activități specifice, de la întreținerea pardoselilor, a grupurilor sanitare, holurilor și spațiilor tehnice, până la servicii de debarasare sau de intreținere a parcărilor.

Întreținerea de supermarketuri

Efectuăm curațarea și întreținerea pardoselilor din spațiile de vânzare, din zonele de producție, spațiile de birouri, zona cantinei, din grupurile sanitare și curte, plus servicii de debarasare sau activități de preselectare și compactare a deșeurilor reciclabile din carton, folie și plastic.

Întreținerea clădirilor de birouri

Asiguram curățarea și intreținerea pardoselilor, a grupurilor sanitare, a scărilor si lifturilor, precum și a suprafetelor vitrate.

Întreținerea sediilor de companii

Asigurăm servicii specializate de întreținere pentru orice tip de pardoseală (granit, gresie, mochetă), pentru elementele de mobilier sau spațiile exterioare.

Întreținerea de hale industriale

Avem experiență în curățarea și întreținerea spațiilor de producție, a interioarelor de birouri sau a zonelor exterioare amenajate ca spații verzi sau parcări.

Întreținerea instituțiilor de învățământ

Realizăm curățarea și igienizarea profesionala a sălilor de clase și a grupurilor sanitare, a holurilor si geamurilor din instituțiile de învățământ.

Servicii opționale

Puteți alege din gama noastră și servicii opționale, precum spălarea mecanizată a mochetelor cu echipamente profesionale, intreținerea spațiilor verzi, servicii de deszapezire, de spălare a suprafețelor vitrate și aprovizionarea cu consumabile.

Întreținere personalizată

Păstrăm un nivel ridicat de flexibilitate în serviciile noastre și vă rugăm să ne contactați pentru orice solicitări de personalizare a serviciilor.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.