Top
 

Echipamente

În operațiunile noastre de curățenie profesională utilizăm echipamente și utilaje de ultimă generație, bazate pe tehnologii inovatoare, pentru a garanta calitatea tuturor serviciilor. Astfel, avem în vedere doar echipamente care sunt poziționate ca vârf de linie, precum:

  • În acelați timp, pentru că ne preocupă sănătatea oamenilor și a mediului, am ales echipamentele Tennant datorită certificarilor de electrosecuritate, consum redus de energie și grad mic de poluare, în conformitate cu standardele locale și în limitele agreate UE.
  • Mașina profesională bazată pe tehnologii inovatoare, BMg Sanitizer, care dezinfectează uniform suprafața podelelor prin atomizarea dezinfectantului, în timp scurt și cu un consum minim de soluție:

Toate aceste echipamente au parte de întreținere și mentenanță, asigurată de către departamentul nostru specializat, din zona parcului de utilaje.

În procesul de curățenie profesională respectăm implementarea codului de culori aprobat de UE pentru materialele utilizate:
ROSU – zonele de baie unde riscul de contaminare și infecții este foarte mare
ALBASTRU – suprafețele generale cu risc scăzut de contaminare
GALBEN – suprafețele din baie cu risc scăzut de contaminare
VERDE – zona alimentară, unde se servește sau se prepară mâncare

De asemenea, oferim calitate și eficiență atât prin echipamente, proceduri și echipe de prefesioniști, cât și prin certificările ISO, pe care le puteți accesa aici!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.