Top
 

Despre noi

Încă de la început, MP Cleaning a fost un partener de încredere, adaptând aria extinsă de servicii în funcție de specificul fiecărui business, iar astăzi se remarcă printr-un portofoliu consistent de mari centre comerciale și clădiri de birouri din toată țara.

MP Cleaning este una dintre companiile de top din România în domeniul serviciilor profesionale de curațenie. Fondată de o echipă de management cu experiență, a devenit un partener important pentru clienții săi prin viziunea de business orientată spre inovație si calitate.

De la concept la business de succes

Încă din stadiul de concept, MP Cleaning a reprezentat viziunea de lider în industrie, care se menține prin asigurarea unui feedback pozitiv din partea clienților săi. Singura măsură in ceea ce facem este performanța, pentru ca știm ca orice parteneriat stabil se cladește pe încredere reciprocă.

Istoricul unei companii cu experiență

După o experiență de 20 de ani în domeniul curățeniei profesionale alături de compania MAGIPI, în anul 2015 a fost fondată compania MP Cleaning. O parte din acționării MAGIPI, alături de echipa de management, au transpus experiență acumulată într-un nou concept de business, axat pe obținerea unui nivel înalt de calitate prin pregătirea profesională a echipelor, proactivitate, flexibilitate, tehnologii de ultimă oră și grijă pentru oameni și mediu.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.