Servicii

Întreținerea de centre comerciale

Acoperim activități specifice, de la întreținerea pardoselilor, grupurilor sanitare, holurilor și a spațiilor tehnice până la asigurarea serviciilor de debarasare sau de întreținere a parcărilor.

Întreținerea de hyper- și supermakerturi

Urmărim curățarea și întreținerea pardoselilor din spațiile de vânzare, din zonele de producție, spațiile de birouri, zona cantină, din grupurile sanitare și curte, la care se adaugă servicii de debarasare sau activități de preselectare și compactare a deșeurilor reciclabile din carton, folie și plastic.

Întreținerea clădirilor de birouri

Asigurăm curățarea și întreținerea pardoselilor, a grupurilor sanitare, a scărilor și lifturilor, precum și a suprafețelor cu geamuri.

Întreținerea sediilor de companii

Asigurăm servicii specializate de întreținere pentru orice tip de pardoseală (granit, gresie, mochetă), pentru elemente de mobilier sau spații exterioare.

Întreținerea de hale industriale

Avem experiență în curățarea și întreținerea spațiilor de producție, a interioarelor de birouri sau a zonelor exterioare amenajate ca spații verzi sau parcări.

Întreținerea instituțiilor de învățământ

Urmărim curățarea și igienizarea riguroasă a sălilor de clase și a grupurilor sanitare, a holurilor și geamurilor din grădinițe sau școli.

Curățenia suprafețelor vitrate

Avem o echipă de alpiniști cu experiență care pot asigura spălarea și dezinfectarea suprafețelor cu geamuri de la înălțimi între 1 și 100 de metri.

Curățenia după constructor

Avem o echipă de intervenție care poate efectua operațiuni de îndepărtare a molozului, a resturilor de materiale de construcții și vopsea de pe pereți, pardoseli, geamuri și elemente sanitare folosind soluții special adaptate.

Servicii opționale

MP Cleaning Systems își dorește să păstreze un nivel ridicat de flexibilitate în serviciile oferite – pentru cereri customizate, nu ezitați să ne contactați.

 

MP Cleaning Systems are implementat și menține:

  • Sistemul Calității în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO 9001:2008
  • Sistemul de Management al Mediului în conformitate cu cerințele standardului SR EN ISO 14001:2005
  • Sistemul de Management al Securității și Sănătății Ocupaționale în conformitate cu cerințele standardului OHSAS 18001:2008.