Echipamente

Deținem un adevărat parc de utilaje, destinate diverselor servicii pe care trebuie să le asigurăm la calitatea cea mai înaltă, motiv pentru care am creat și un departament dedicat întreținerii echipamentelor.

Departamentul are persoane instruite ca șefi de punct de lucru, care pot identifica anomaliile de operare a diverselor echipamente folosite, iar un tehnician angajat poate interveni oricând la solicitarea celui dintâi. Atelierul de întreținere are un stoc însemnat de piese de schimb, astfel încât riscul ca serviciile prestate să fie întârziate să fie minim.

Pentru o bună desfășurare a serviciilor pe care le prestăm, rugăm toți clienții să ne asigure spații de depozitare pentru echipamente și utilaje, dotate cu prize electrice, sursă de apă și canalizare. Accesul la acest spațiu este permis șefilor de punct de lucru, superviserilor, mașiniștilor și tehnicianului de intervenție.

Soluții

MP Cleaning asigură servicii de cea mai înaltă calitate prin folosirea soluțiilor KIEHL, producătorul german lider în inovația și performanța soluțiilor de curățenie. În scopul eficientizării proceselor, angajații noștri au beneficiat de traininguri dedicate de la producătorul KIEHL.

 

Echipamente

Compania noastră își dorește să rămână în rigorile ecologice și se preocupă de sănătatea oamenilor, astfel că echipamentele HAKO pe care le folosim au certificatele de electrosecuritate, consumul redus de energie și gradul mic de poluare (EURO5 pentru utilaje) în conformitate cu standardele impuse de statul român și în limitele agreate de UE.